Zwangerschapsyoga

Stralend zwanger en ontspannen bevallen

Zwangerschapscursus

Een complete cursus met wekelijkse ontspanningslessen in Waddinxveen bij Promessa. De lessen helpen  je bij het creëren van een ontspannen, gezonde, evenwichtige zwangerschap en bevalling.  Klachten voorkomen, rustig rekken, strekken en een vermoeid gevoel en pijnlijke plekken soepel laten zijn. 

Je leert vertrouwen in je lijf met een mindset van focus, ontspanning en vertrouwen in het bevallingsproces. De kunst van het ontspannen, vertrouwen en beweging helpt  je bij het creëren van een ontspannen, gezonde, evenwichtige zwangerschap en bevalling.

Respectvol. We houden respectvol rekening met elkaar door afstand te bewaken, handen te desinfecteren e.d.  

Je kunt kiezen voor livestream meedoen met de groepslessen of op locatie

Meer informatie

Over zwangerschapsyoga

Vergoeding zorgverzekering

De zwangerschapsyoga wordt vergoed door de meeste zorgverzekeraars als je aanvullend verzekerd bent. Mindful Moves valt onder de paraplu van Cocoach.nu, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel nr. 24480935

Balans

Het is zaak je lichaam in goede balans te houden tijdens je zwangerschap om klachten (zoals veel voorkomende rug-, bekken- en bandenklachten) te voorkomen of te verminderen!

Maar ook emotionele balans is een must in de voorbereiding op je bevalling. Als je je zorgen maakt of angstig bent, geeft dit stress.  Een gezonde mindset betekent bewust kunnen schakelen naar ontspannen, vol vertrouwen je bevalling tegemoet zien én vol vertrouwen in je lijf, jezelf, je partner en je kindje bevallen!

Wat zeggen anderen over de lessen?

Reviews

“Ik vond de yogalessen van Ineke heerlijk. Behalve de ontspannende oefeningen voor mijn zwangere lijf, kreeg ik tussendoor ook allerlei handige tips en weetjes over de bevalling. Hierdoor hield ik een positieve mindset i.p.v. in angst te bevallen. Toen het zover was kon ik me ontspannen in de weeën.”
Manon over de lessen zwangerschapsyoga
“De zwangerschapsyoga is nu een aantal weken online. Ik ben héél blij dat ik me toch kan voorbereiden op de bevalling door de videolessen van Ineke!“
Lenneke over de lessen zwangerschapsyoga
“De yogalessen stralend zwanger en ontspannen bevallen hebben mij de handvatten gegeven om met vertrouwen in mijn eigen lichaam en rust mijn bevalling te beleven. Ik vond het heerlijk om elke week een moment voor mijzelf te hebben en in beweging te blijven.”
Farah over de lessen zwangerschapsyoga
Wat zijn de kosten?

Pakketten zwangerschapsyoga

5-lessenkaart €99,-

10-lessenkaart € 148-

15-lessenkaart € 198,-

5-lessenkaart & minibevalcursus samen € 138,-

10-lessenkaart & minibevalcursus samen € 188,-

15-lessenkaart & minibevalcursus samen € 239,-

Lessen op locatie en via livestream

Optimale voorbereiding

Combineer zwangerschapsyoga met

Benieuwd of het iets voor jou is?

Probeer het eens tijdens een gratis proefles zwangerschapsyoga

Gratis proefles aanvragen

Laat je me weten voor welke cursus je je wil aanmelden of een gratis proefles wenst?