Contact

Waar kun je de lessen volgen?

Locaties

Waddinxveen

Waddinxveen

Stuur me een bericht

Heb je een vraag, wil je een gratis proefles aanvragen of je aanmelden voor een cursus? 

E-mail: info@cocoach.nu
Bellen of whatsapp: 06-25220552

Meest gestelde vragen

Geen zweverige toestanden. Het zijn praktische lessen om optimaal te kunnen genieten van je zwangerschap en je voor te bereiden op de bevalling.

Je leert een groot aantal verschillende hulpmiddelen waaronder yoga, mindfulness, ontspanning, ademtechnieken, affirmaties en bevalhoudingen die je tijdens de bevalling kunt gebruiken. 

Ik kan je zeker helpen. Het is in dit geval belangrijk je lichaam in  goede balans te houden om deze klachten te voorkomen of te verminderen! Zwangerschapsyoga helpt hierbij en ik kan je tips geven voor de klachten die jij hebt.

Niet alleen lichamelijke balans, maar ook emotionele balans is een must in de voorbereiding op je bevalling. Als je je zorgen maakt of angstig bent, geeft dit stress.  Een gezonde mindset betekent bewust kunnen schakelen naar ontspannen, vol vertrouwen je bevalling tegemoet zien én vol vertrouwen in je lijf, jezelf, je partner en je kindje bevallen!

Ben je aanvullend verzekerd? Dan worden de cursussen door de meeste verzekeringen (deels of geheel) vergoed. Je eigen risico wordt daarbij niet aangesproken. Mindful Moves is door mij opgericht en onderdeel van Cocoach.nu, ingeschreven bij KvK.

Je leert totaal anders denken over de geboorte en krijgt een goed begrip van het geboorteproces. Je leert vertrouwen in je lijf met een mindset van focus en ontspanning  en vertrouwen in het bevallingsproces. Het zal je lijf helpen om endorfine (natuurlijke pijnstiller) en het bevallingshormoon oxytocine aan te maken tijdens de geboorte: de ‘feel-good’-bevallingshormonen! Die kracht van pure ontspanning krijg je door herhaling van de oefeningen.