Hypnobirthing

Focus, Vertrouwen en Ontspannen

Cursus Hyphobirthing

Een fijne en goede voorbereiding op de bevalling geeft je vertrouwen. Want je vertrouwen groeit als je weet wat er gebeurt in je lijf, hoe je weeën ontspannen opvangt, welke houdingen ondersteunend zijn. Als je weet dat je een keuze hebt…Juist wanneer het lijntje tussen paniek, opgeven en vertrouwen en kracht op een moment heel dun is.

Dit is waar het mij op gaat: Als stellen dan na een cursus zeggen “we zien nu echt naar de bevalling uit” en ‘ik heb vertrouwen dat ik kan ontspannen”, “we voelen ons een team”. En profijt hebben gehad van de leuke, relaxte manier van voorbereiding van de dagcursus en hun bevalling tot een prachtige en krachtige ervaring hebben gemaakt..

Meer informatie

Over de cursus

De rol van de partner

Dat je als partner weet hoe je haar steunt, motiveert en haar veilig laat voelen: een gevoel van ‘samen een team’  waardoor een bevalling een mooie liefdevolle gebeurtenis kan betekenen.

Positieve mindset

Er komen in de zwangerschap nogal eens twijfels en zorgen om de hoek kijken. “Geen idee hoe de geboorte gaat, daar durf ik nu nog niet aan te denken”, “Past het wel?”, “Kan ik het wel?”, “Zal de baby wel gezond zijn?”.  Ook partners hebben hun twijfels. Bijvoorbeeld “ik weet niet zo goed hoe ik haar moet ondersteunen, welke rol ik daarbij heb”.

Tijdens de cursusdag gaan jullie ervaren hoe een positieve mindset en ontspanning kan helpen bij jullie bevalling. Dat je samen en alleen iets te kiezen hebt. Voor controle over je ademhaling, een fijne affirmatie, praktische handvatten, ontspanningstechnieken, endorfine verhogende massages, krachtige woorden en coaching, een andere bevalhouding.  Noem maar op!

Wat zeggen anderen over de cursus?

Reviews

“We hebben heel concrete handvatten gekregen om de komende periode zelf met oefeningen verder te gaan. De hulp van Ineke hierbij is heel goed geweest. Ze sloot goed aan op onze behoefte en is een heel prettig persoon. Ontzettend bedankt voor alle hulp!”
Over de cursus hypnobirthing
“We wilden ons goed voorbereiden op de bevalling en hebben samen een hele fijne en liefdevolle dag gehad bij Ineke. Beiden hebben we mooi ‘materiaal’ meegekregen om zo vol vertrouwen en kracht de bevalling in te gaan.”
Manon over de cursus hypnobirthing
Wat zijn de kosten?

Privé cursus

Interesse in de cursus

Wil je samen voorbereiden op de bevalling? Zoek je een praktische, korte cursus die bij jullie past? Willen jullie een positieve en zo natuurlijk mogelijke bevalling, zonder onnodige spanning, angst of pijn?

Je kunt een privé afspraak maken ( dinsdag, vrijdag, zaterdag of zondag).  

 

 

€ 369,-

Cursus bij jullie thuis

Samen  thuis, voorbereiden op de bevalling geeft jullie vertrouwen. Een dag van relaxte voorbereiding op de geboorte van jullie kindje.

 De sfeer, rust en het vertrouwen in elkaar, in het proces maken van de geboorte zelf een  mooie, krachtige ervaring. 

Optimale voorbereiding

Combineer hypnobirthing met

Wil je je aanmelden of heb je vragen?

Meld je aan of stel je vraag via het formulier

Aanmeldformulier

Laat je me weten voor welke cursus je je wil aanmelden of een gratis proefles wenst?