Baby yoga & massage

Een ontspannen baby

Baby yoga & massage

Juist nu is genieten, rust en verbinding met elkaar belangrijk. Tijd en aandacht nemen voor je baby is minstens even belangrijk als de voeding zelf. Een aandachtig samen-zijn en optimaal contact tussen jou en je kind.

De baby massage geeft rust en diepe ontspanning voor beiden. Daarnaast bevordert de massage de ontwikkeling van de baby. Het zijn 2 lessen met verschillende technieken. Geen van beide ingewikkeld. Wel is het fijn te oefenen, te leren en te weten wat je doet en hoe de massage optimaal gegeven kan worden.

Baby yoga doe je niet vóór je kind maar vooral sámen met je kind. Tijdens de oefeningen voel je meteen hoe je baby reageert en ga je spelenderwijs steeds meer op elkaar afstemmen. De yoga oefeningen zorgen voor een tevreden, ontspannen kindje en geeft tal van positieve effecten. 

Kortom, heerlijk  genieten met als resultaat een heerlijk ontspannen kind én ouder.

 

Meer informatie

Over baby yoga & massage

Positieve effecten baby yoga

Baby yoga stimuleert de bloedsomloop, de zintuigen en spieren worden soepel. Kinderen kunnen zich ontwikkelen in een tempo dat prettig en goed te volgen is. Daarnaast heeft het een positief effect op de groei, spijsvertering, doorbloeding en het bevordert de weerstand. De oefeningen kun je ook goed inzetten tegen krampjes, onrust en kindjes die zich overstrekken.

Positieve effecten baby massage

Tijd en aandacht nemen voor een babymassage is minstens even belangrijk als de voeding zelf. Een aandachtig samen-zijn: een moment-voor-2 én optimaal contact tussen jou en je kind. De massage geeft rust en diepe ontspanning voor beiden. Daarnaast bevordert de massage de ontwikkeling van de baby.

Wat zeggen anderen over de lessen?

Reviews

"Na de zwangerschapsyoga en bevalling heb ik baby yoga gedaan. Het was heerlijk om met de kleine man, spelenderwijs oefeningen te doen. Hij heeft genoten en mama dus ook.”
Anouk over de lessen baby yoga
Wat zijn de kosten?

Pakketten baby yoga & massage

Gratis

Baby massage online

Je krijgt gratis 2 baby massage lessen online na je cursus pakket zwangerschapsyoga en/of cursus samen ontspannen bevallen.

Gratis

Baby yoga online

Je krijgt gratis 2 baby yoga lessen online na je cursus pakket zwangerschapsyoga en/of cursus samen ontspannen bevallen.

Wil je je aanmelden of heb je vragen?

Meld je aan of stel je vraag via het formulier

Aanmeldformulier

Laat je me weten voor welke cursus je je wil aanmelden of een gratis proefles wenst?