Blog

Podcasts

Ik heb mijn eerste podcast opgenomen. In een aantal afleveringen vertel ik je verhalen van echt kunnen ontspannen in hoofd – lijf – energie. Verhalen van positiviteit en kracht. 

Zit je in de auto, lig je in bed of op de bank, in de zon op je loungebank, luister dan de podcast bij zwangerschap en voor bevalling eens. Zwanger zijn wordt meestal begroet met een groot YEAH!!! Terwijl de bevalling iets is waar bij veel mensen twijfels, zorgen en ook angsten over zijn. Alles is nieuw! Dus wat kun je verwachten? Veel vrouwen schuiven het denken aan de bevalling voor zich uit: “geen idee hoe de bevalling gaat, daar durf ik nog niet aan te denken”, ‘past het wel?’, ‘kan ik het wel?’.  Ook partners hebben hun twijfels. Bijvoorbeeld ‘ik weet niet zo goed hoe ik haar moet ondersteunen. Ze zijn op zoek naar handvatten.

Blogs

Vind je onderstaande blogs misschien ook interessant?

Hoe ervaar je de online lessen?

Dat was de vraag die ik enkele zwangere vrouwen stelde toen ik door de corona maatregelen in maart 2020 schakelde naar online lesgeven. Benieuwd naar de ervaringen? 

De essentie ontspannen, minder stress en meer genieten.

Mindful wordt nogal eens verward met mindfull. Kenmerken van een mind full (=vol hoofd)  zijn o.a: je opgejaagd voelen, piekeren, slecht slapen, slechte(re) concentratie, snel moe, geen energie, kort lontje.  Kenmerken van mindful (=rust in je hoofd ): je rustig voelen, …