Stralend zwanger en Ontspannen bevallen

De zwangerschapsyoga cursus van  ‘Stralend zwanger en Ontspannen bevallen’ geeft een complete voorbereiding op de bevalling en omvat een combinatie van Mindfulness, Zwangerschapsyoga, Ontspanning. Helpt  je bij het creëren van een ontspannen, gezonde, evenwichtige zwangerschap en bevalling.

Keuze uit online ‘livestream’ én vanaf 1 juli ook weer lessen op locatie!

Probeer het met een gratis proefles

KOSTEN zwangerschapscursus 

Ná de proefles een lessenkaart incl. uitgebreide reader met handige en praktische tips + ter ontspanning en voorbereiding op de bevalling, ontspanning via whatsapp.

Zwangerschapscursus Stralend zwanger en Ontspannen bevallen

Fit na de geboorte. Gratis les bij alle zwangerschapscursussen! Rustige ontspanningsyoga  online ;ievestream, om je balans te hervinden, en de spieren te versterken. 

Met je baby.  mam & baby yoga (2lessen of € 26) en/of babymassage (2lessen of € 26).

De zwangerschapsyoga wordt vergoed door de meeste zorgverzekeraars als je aanvullend verzekerd bent. Mindful Moves valt onder de paraplu van Cocoach.nu, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel nr. 24480935

Matjes, dekens en kussens zijn aanwezig. Zodra weer op locatie (bij versoepeling corona maatregelen), voorlopig zélf matje en deken/kussentje meenemen of van mij lenen en zelf reinigen).

Aanmelden via mail 

Ineke van Os. Gecertificeerd (RYS Yoga Alliance) 300uur Yoga Speciality Teacher Training: specializing in Fertility Yoga, Prenatal Yoga, Postnatal Yoga, Children’s Yoga, Yoga for Teens, Yoga in the Classroom, Yoga for children with special needs, Family Yoga, Partner Yoga, Community Yoga, Wise Women Yoga, Yoga Therapy and Senior Yoga. Ingeschreven bij BATC als natuurgeneeskundig therapeut.

Je creëert een oase van geborgenheid, een uurtje voor jou en je ongeboren kindje, waardoor je van je zwangerschap geniet.

En kunt zonder stress aan de bevalling beginnen en maakt de geboorte tot een natuurlijke en gezonde ervaring.  Lees ook eens de reacties van deelnemers.

Door yoga werk je  aan sneller herstel na de bevalling