Mam & baby yoga

Baby yoga doe je niet vóór je kind maar vooral sámen met je kind.

Een uurtje samen ontspannen en genieten!

Yoga  voor de allerkleinsten is heerlijk ontspannend voor jullie allebei.

Baby yoga is  momenten van rust, plezier hebben en met elkaar genieten. En geeft daardoor nieuwe energie. Tijdens de oefeningen voel je meteen hoe je baby reageert en ga je spelenderwijs steeds meer op elkaar afstemmen.

De yoga oefeningen zorgen voor een tevreden, ontspannen kindje. Het stimuleert de bloedsomloop, de zintuigen en de spieren worden soepel. Kinderen kunnen zich ontwikkelen in een tempo dat prettig en goed te volgen is. Daarnaast heeft het een positief effect op de groei, spijsvertering, doorbloeding en het bevordert de weerstand. De oefeningen kun je ook goed inzetten tegen krampjes, onrust en kindjes die zich overstrekken.

Kortom, heerlijk  genieten met als resultaat een heerlijk ontspannen kind én ouder.

Voor jezelf. Tijdens deze lessen ook enkele lichte yoga rek- en strekoefeningen voor je spieren en versterken de bekkenbodem- rug- en buikspieren .

Fijn om met meer pas bevallen mama’s te zijn.  Je hebt ’t als kersverse jonge ouder(s) druk.  Dat is nu eenmaal zo. Met baby yoga reik je jezelf en je kind de handvatten aan om lekker samen te ontspannen en te ervaren hoe ‘helend’ dit is voor jullie band.

Je hoeft zelf geen ervaring te hebben met mindfulness of yoga!

Ik ben gecertificeerd Mindfulness en yoga docent. Specifiek opgeleid als docent ‘postnatale yoga en baby yoga’ door het  Birthlight instituut en verheug me om jou en je baby (maar natuurlijk zijn ook je partner, groot- of gastouder welkom) te verwelkomen in de baby yoga.

Leeftijdgroep vanaf ong. 4-6 weken oud tot …je baby gaat kruipen 

Je bent welkom vanaf een kwartiertje voor aanvang. (Er is gelegenheid én voldoende ruimte om je kind te verschonen mocht dit gewenst zijn tijdens de les. Natuurlijk kun je je kind ook gewoon voeden: niets moet, ontspannen genieten staat voorop).

De lessen gaan door vanaf 4 deelnemers.

Locatie  Waddinxveen én online livestream! 

  • 12 + 19 januari
  • 16 + 23 maart
  • 10 + 17 mei
  • Tip. Kijk ook eens voor de babymassage lessen en data!
  • je kunt de lessen ook online volgen op een tijdstip dat dat voor jou en je baby goed uitkomt. Mail me welke data je de lessen wilt volgen? En je krijgt de link toegestuurd.

Waddinxveen.  Verloskundigen praktijk Promessa.  (Bij het nieuwe centrum! 100 meter van het NS station).

Goed toegankelijk voor auto, fiets en met de kinderwagen.

Kosten

Locatie 2 lessen € 26. Livestream én online  2 lessen € 17

Aanmelden kan  via mail. Een vraag stellen natuurlijk ook (of via contactgegevens telefonisch).

Je aanmelding is definitief na bevestiging.