Baby Massage

Juist nu…is genieten, rust en verbinding zo belangrijk. Voor jullie beiden!

Tijd en aandacht nemen voor een babymassage is minstens even belangrijk als de voeding zelf. Een aandachtig samen-zijn: een moment-voor-2 én optimaal contact tussen jou en je kind.

De baby is naakt en mag ’t nooit koud krijgen. Thuis is het fijn om de massage ’s ochtends of ’s avonds te geven. Niet net na de voeding. De massage geeft rust en diepe ontspanning voor beiden. Daarnaast bevordert de massage de ontwikkeling van de baby.

Het zijn 2 lessen met verschillende technieken. Geen van beide ingewikkeld. Wel is het fijn te oefenen, te leren en weten wát je doet en hóe de massage optimaal gegeven wordt.

Groepsles op locatie bij Promessa in Waddinxveen. Ook livestream en online op een tijdstip de lessen volgen wanneer het jou goed past!

In een heerlijk verwarmde ruimte, staat de lauwwarme natuurlijke olie klaar. De lessen gaan door bij minimaal 4 moeders en baby’s. Dus voel je welkom met vriendinnen en hun baby’s te komen!

De ingeplande lessen op locatie gaan niet door.  Ik heb gemerkt dat het veel fijner is voor baby en ouder om de les online te volgen op een tijdstip dat uitkomt voor beiden!  De lessen zijn nu inclusief bij de lessenkaart van de zwangerschapscursus! Je krijgt nu links na de geboorte om de lessen te volgen!

Ineke van Os.

Gecertificeerd trainer Mindfulness en Yoga.

Ervaren docente intuïtieve ontwikkeling en lichaamswerk.

Massage therapeut.