Ontspannen bevallen na Hypnobirthing dagcursus

Hypnobirthing dagcursus met je partner: ontspannen bevallen!

Angst voor pijn, zorgen en twijfels kunnen je best in de weg zitten tijdens je bevalling. Een positieve mindset én ontspannen  kunnen uitzien naar de bevalling, is misschien wel een van de belangrijkste vaardigheden die je mee kunt nemen in je voorbereiding. Dat deelnemers in de dagcursus voor stellen: Hypnobirthing. Het is een cursus vol met mentale voorbereidingstechnieken. “Fijn om samen te doen zodat  je je optimaal gesteund weet op een manier die helemaal bij jullie past”.

Elke maand is er, afwisselend in Gouda (Krugerlaan 20A) en Waddinxveen (Promessa verloskundigenpraktijk), een cursusdag.

Volgende maand meedoen? Aanmelden kan via de websites www.muchamama.nl/ineke of www.mindfulmoves.nl

De cursus wordt door de meeste zorgverzekeraars (deels) vergoed. Ineke van Os is trainer,  aangesloten bij Mucha Mama, de erkende hypnobirthing specialisten, beroepsvereniging BATC en ingeschreven bij Kamer van Koophandel.

Naast de hypnobirthingdag voor stellen geeft zij wekelijkse lessen Stralend zwanger en Ontspannen bevallen: een uurtje heerlijk ontspannen, je fysiek en mentaal fit en energiek voelen met specfieke zwangerschapsyoga!