Niets mis met routine maar bouw tijd in voor jezelf. Ook ná de zomer!

IMG_1884Nét terug van vakantie neem je jezelf voor dat vakantiegevoel vast te houden.

Soms duurt het nog wel een dag of 2, 3 maar dan… zit je midden in de spiraal van druk bezig zijn, de dagelijkse beslommeringen, je ‘to-do’ lijsten en heb je het gevoel dat je achter jezelf aanrent.  Tijd tekort.

Ik zie veel mensen die streng zijn voor zichzelf. Zich de tijd niet gunnen om de accu opgeladen te houden. Maar het is simpel: je merkt het meteen in je dagelijkse leven als je wekelijks kiest voor jezelf

  • Stress de baas in de Mindfulness training!. Een koffer vol handvatten om spanning en stress terug te dringen en meer te genieten. Meer rust en ontspanning in je leven.
  • Voor beweging én ontspanning in de Mindful Yogales.  Al is het maar doordat je vaker voelt wat jij nodig hebt en hoe je rust en ontspanning creëert met een korte adempauze!

 

Om je te stimuleren?

Kom naar een gratis les Mindful Yoga: ontspannen en bewegen. Je accu opladen om lekker in je vel én energie te zitten!

Een gratis les om je wekelijkse uurtje  beweging én ontspanning met Mindful Yoga op te pakken. Gun het jezelf en meld je aan! Gewoon rustig de tijd ervoor nemen. Of je nu wel of geen tijd hebt. Pauze neemt of niet, elke dag is een mooie nieuwe dag om te starten of juist ermee door te gaan.

 

Structureel stress en spanning de baas?

In de Mindfulness training krijg je een koffer van handvatten aangereikt om spanning en stress in je dagelijkse leven en werk terug te dringen. Je geniet meer, vanuit rust. Je leert je te ontspannen en ook … je beter te concentreren en actief te zijn op momenten dat jíj daarvoor kiest.

Ook hier geldt: serieus interesse? Dan is de 1e les van de Mindfulness training cadeau, (meld je aan voor de open dagen of de 1e trainingsavond) om kennis te maken en te  ervaren of deze korte, intensieve training jou dát biedt wat nodig is om de stressknop om te draaien! In september en oktober start de training in Gouda, Waddinxveen en Nieuwveen. Op de website www.mindfulmoves.nl meer informatie. Aan jou de keuze: groepstraining of persoonlijke begeleiding.

Mail of bel gerust als je informatie wilt.

Ineke van Os

W www.mindfulmoves.nl

M 06 2522 0552

Trainer Mindfulness – Mindful Yoga (+ zwangerschapsyoga en yoga voor moeder en baby) – Natuurgeneeskundig therapeut aangesloten bij beroepsvereniging BATC en erkend door zorgverzekeraars.