Lezingen Mindfulness in de praktijk

Op verzoek verzorg ik graag interactieve lezingen, dagcursussen Mindfulness en (korte) workshops. Ik kies daarbij vooral voor praktische oefeningen in een drukbezet leven. Oefeningen waarmee je op een makkelijke manier, meer balans en rust vindt, meer geniet en niet te vergeten….meer voldoening ervaart.

In 2017:

  • Vijf lezingen ‘Kom in Balans’  in het kader van geaccrediteerde bijscholing diabetesverpleegkundigen voor Health Investment  
  • Een lezing ‘Mindful momenten in de dag‘ voor gastouders’ van kinderopvang Waddinxveen

In 2018:

  • Vier lezingen  in het kader van geaccrediteerde bijscholing longverpleegkundigen voor Health Investment.

Thema Breng jezelf in Balans.  Data: 10 april Assen , 12 april Breukelen , 24 april Breda , 26 april Apendoorn

Veel verpleegkundigen worstelen om dat ongrijpbare evenwicht tussen werk en privé- leven te  vinden door zorg die in de afgelopen jaren omvangrijker en complexer is geworden en zaken als onderbezetting, lange diensten, werkdruk en stress op het werk. Balans in jezelf brengen vraagt meer dan alleen een verschuiving van prioriteiten tussen je baan, je gezin en je persoonlijke bezigheden of ontspanning. Mindfulness (is zeker niet ontspanning), kan een positieve invloed hebben op hoe verpleegkundigen zich voelen en omgaan met de druk van hun werk, wat resulteert in betere focus, minder afleiding en piekeren, betere zelfzorg en kwaliteit van zorg. Hiermee gaan we aan de slag om het in de praktijk van alledag te toetsen, op het werk en thuis.

 

Heeft u interesse in een lezing, dagcursus of workshop?
En wilt u weten welke mogelijkheden er zijn? Mail of bel me voor een afspraak!