Kosten Mindfulness en Locaties

Kosten Training Mindfulness 

(Kosten voor yoga, zwangerschapsyoga e.d. vind je bij de informatie hierover).

Deelnemers geven voorafgaand aan de mindfulness training aan waar zij aan willen werken. En benoemen daarbij wat het hen waard is om die verandering in hun leven te realiseren. En achteraf? Vinden de meesten het de investering dubbel en dwars waard!

  • Basistraining Mindfulness. 8 weken een avond of ochtend met elke week een thema. Praktisch aan de slag,  per les 75 min. € 148  inclusief les- en oefenmateriaal + 2 lessen mindful yoga.
  • Individueel de training volgen € 67,50  per afspraak (1-1,5 uur)

* Heb je serieus interesse in deelname aan de training? Meld je dan aan voor de 1e les. Daarna besluit je of je verder wilt.

Vergoedingen

  • Werkgevers vergoeden de kosten vaak vanuit het persoonlijk opleidingsbudget of budget voor re-integratie of duurzame inzetbaarheid dat voor werknemers beschikbaar is. Opm.: de training individueel volgen wordt níet vergoed door zorgverzekeraars.
  • Vergoeding zorgverzekeraar bij persoonlijke begeleiding. (niet voor mindfulness training). Kies je liever voor persoonlijke begeleiding in stressvolle situaties of als je al een tijdje niet lekker in je vel (en energie) zit? Kosten € 67,50 per afspraak. In een aantal  afspraken werken we naar je doelstelling toe. Via de aanvullende verzekering kan dit betekenen dat afspraken geheel of gedeeltelijk vergoedt worden door je zorgverzekeraar. Dit is niet van invloed op het eigen risico.  Via beroepsvereniging BATC check je gemakkelijk welke zorgverzekeraars behandelingen in mijn praktijk vergoeden. Er is geen verwijzing nodig van huisarts of specialist. Wanneer u contact opneemt met uw zorgverzekeraar, vermeldt dan dat het gaat om een natuurgeneeskundig consult. Ik ben lid van de beroepsvereniging BATC (lidnummer 02261).  Persoonlijke begeleiding bied ik aan vanuit mijn praktijk Cocoach.nu, ingeshreven bij de KvK.

Locaties

De trainingen worden gegeven in Gouda, Waddinxveen, Nieuwveen.

Voor bedrijven op locatie naar keuze.

Gouda

  •  In het voormalige schoolgebouw GSG Leo Vroman. De locatie van dit fantastisch monumentale pand bevindt zich op Burgemeester Martenssingel 15 te Gouda. De ingang is echter op de Krugerlaan 20A. Gratis parkeren in de buurt en gemakkelijk bereikbaar. Nabij het centrum.

Waddinxveen

  • Jan Dorrekenskade Oost 20 óf nabij Coenecoop en recreatiegebied het Weegje.