Mindful de trompet luiden!

Een overgang naar het nieuwe jaar nodigt al snel uit even stil te staan bij dat wat oud is en achtergelaten kan worden en te focussen op wat komen gaat. De tijd van goede voornemens. Alleen….goede voornemens beklijven niet want vóór je het weet verval je in oude gewoonten en schiet je in zelfkritiek. Daar schiet je niets mee op.

Hoe kan ’t ook?

Met mindfulness leer je met zachte aandacht, niet helpende gewoonten (die in tijden waar je spanning, druk of stress ervaart), op een gemakkelijke en vanzelfsprekende manier te veranderen.  Het is daarmee een praktische training, waar niet “zweverigs” aan is. Wél een training waar je wint aan rust, kalmte. Eindelijk …. de loftrompet voor jezelf, dit is een aanpak die werkt! 

Mindfulness in een dagcursus!

Gister heb ik -voor de eerste keer-  een dagcursus mindfulness gegeven. Een geslaagd experiment! Een heerlijk relaxte dag is het geworden. Daarna …ontspannen en met een goed gevoel naar huis.

Mindfulness is niet het ‘ei van Columbus’ en zeker geen ‘quick fix’ maar biedt zeker de ‘tools’ waarmee je makkelijk, op een natuurlijke manier, kunt schakelen van stress naar een rustiger, kalmer leven. En leert je hoe je beter kunt omgaan in situaties waarin je druk, spanning en stress ervaart!

Herken je bij jezelf klachten, of last in je hoofd of lijf  van spanning, stress en drukte?  Je kunt kiezen voor een persoonlijke aanpak of een groepstraining: dag- of meerweekse training.  Website www.mindfulmoves.nl