Lezingen Mindfulness in de praktijk

Op verzoek verzorg ik graag interactieve lezingen, dagcursussen Mindfulness en (korte) workshops. Ik kies daarbij vooral voor praktische oefeningen in een drukbezet leven. Oefeningen waarmee je op een makkelijke manier, meer balans en rust vindt, meer geniet en niet te vergeten….meer voldoening ervaart.

In 2017:

  • Vijf lezingen ‘Kom in Balans’  in het kader van geaccrediteerde bijscholing diabetesverpleegkundigen voor Health Investment  
  • Een lezing ‘Mindful momenten in de dag‘ voor gastouders’ van kinderopvang Waddinxveen

In 2018:

  • Vier lezingen  in het kader van geaccrediteerde bijscholing longverpleegkundigen voor Health Investment. Thema Breng jezelf in Balans.

In 2020 lezing in kader bijscholing diabetes verpleegkundigen.

Mindful werken. Anders omgaan met uitdaging en stress

We zijn allemaal jongleurs wat betreft het ‘willen’ voldoen aan de eisen van het werk, familie, vrienden, hobby’s en gewoonten.

Maar …. het is net zo belangrijk dat we ruimte maken voor onze eigen gezondheid en welzijn.

Soms is alles wat er nodig is het vertragen.

En is dit genoeg om te herkennen wat je lichaam echt nodig heeft.

Veel professionals in de zorg worstelen om het ongrijpbare evenwicht tussen werk en privé- leven te vinden door zorg die in de afgelopen jaren omvangrijker en complexer is geworden en zaken als onderbezetting, lange diensten, werkdruk en stress op het werk.

Anders omgaan met uitdaging en stress vraagt meer dan alleen een verschuiving van prioriteiten tussen je baan, je gezin en je persoonlijke bezigheden of ontspanning.

Mindful werken kan een positieve invloed hebben op hoe je je voelt en omgaat met de druk van werk. Het resulteert in betere focus, minder afleiding en piekeren, betere zelfzorg en kwaliteit van zorg.

Heeft u interesse in een lezing, dagcursus of workshop?
En wilt u weten welke mogelijkheden er zijn? Mail of bel me voor een afspraak!