Gewoon een proefles

Kies voor jouw gratis proefles:

Mindfulness  en Mindful Yoga

Jarenlang heb ik de traditionele mindfulness training gegeven. Nu online (voor deelnemers aan mindful yoga) 

  • Mindfulness  praktisch aan de slag. Online 10 lessen . Of persoonlijke training. Stress bij de wortels aanpakken: je leert je aandacht trainen, schakelen en de stressknop hanteren. Noem het je gereedschapskist. Tijdens de training vult de kist zich met handige tools die je in je dagelijkse leven toepast. Je maakt ze eigen zodat je er je leven lang profijt van hebt.

Mindful  Yoga

Je accu opladen en ontspannen om lekker in je vel én energie te zitten. Uit je hoofd ín je lijf!

  • Kijk bij lessen & tijden  En meld je aan voor een gratis proefles  Yogaoefeningen met aandacht voor adem en bewegen, leren kennen van je grenzen, versterken van je energie en ervaren hoe fijn het is om meer ontspannen te zijn.  Alle lichamelijke ritmes als je hormoonstelsel, je immuunsysteem en je zenuwstelsel worden gesynchroniseerd.

Zwangerschapscursussen

Als je zwanger bent wil je volop genieten! Veel typische zwangerschapsklachten kunnen verminderen en zelfs voorkomen worden door adem, bewegen en positieve mindset. En bevallen kan zoveel meer en fijner zijn door je voor te bereiden.

  • Kijk bij lessen & tijden  En meld je aan voor een gratis proefles   ‘Stralend zwanger en Ontspannen bevallen” is een complete cursus om onbevangen te kunnen genieten van je zwangerschap en voorbereiding op ontspannen bevallen.  Naar wens inclusief mini bevalcursus “Samen Ontspannen bevallen”

*akkoord na bevestiging in verband met vol=vol.