Hoe ga je dagelijkse stress te lijf?

 

Dagelijkse stress te lijf met mindfulness

Snel geïrriteerd raken, haasten om afspraken te halen en een to-do lijst die maar niet oplost. Allemaal symptomen van dagelijkse stress. Veel mensen proberen problemen op te lossen door een tandje bij te zetten en nog méér dingen te doen.  De enorme impact die dagelijkse stress heeft, merken ze pas op als ze niet meer zo gemakkelijk schakelen tussen in- en ontspanning. Voor deze mensen start in maart een Mindfulnes Training.

De prijs die mensen betalen voor de dagelijkse stress is een korter lontje, moeheid, malende gedachten, slechtere concentratie en slapeloosheid. In de Mindfulness Training leren ze de stressknop te hanteren. Mindfulness brengt rust, leert genieten en brengt de kwaliteit van leven terug. Deelnemers leren bewust omgaan met (stressvolle) situaties in leven, werk en relaties.

Een cadeau ter waarde van € 30 voor deelname aan de Mindfulness proefles

Wie deelneemt aan de Mindfulness proefles ontvang een cadeau ter waarde van dertig euro. Wie zich aanmeldt voor de eerste les van de training (deelname akkoord na bevestiging) kan daarna nog beslissen of hij of zij verder wil. De training start in maart. Kijk voor meer informatie en voor de data van de proeflessen op  www.mindfulmoves.nl.

Data van de proeflessen vind je in de ‘Agenda’ van www.mindfulmoves.nl