Massage voor Ontspanning bij Zwangerschap

Massage tijdens de zwangerschap

De nek die stijf is, hoofdpijn, spanning en druk die zich opslaat in het lichaam en klachten veroorzaakt…  Klachten die ontstaan bij spanning, in stressvolle situaties of door alle veranderingen in het lijf die een zwangerschap met zich meebrengt. Soms loopt de ‘emmer over’ en is het tijd om ruimte te scheppen en voor jezelf (en de baby in je buik) te zorgen.

  • Massage kan je helpen te ontspannen.

Tijdens de zwangerschap kan een massage rust en ontspanning geven waardoor je meer ontspannen slaapt, minder klachten ervaart en de zwangerschap mogelijk bewuster en intenser ervaart. Dit is een natuurlijke behoefte die juist tijdens de zwangerschap en bevalling heel belangrijk is.

  • Een lichaamsmassage is dan geen verwennerij.

Het is weldadig… een massage geeft een diepe ontspanning waarbij het goed is te voelen dat je hoofd tot rust komt en  je spieren soepeler worden. Het lichaam kan zich herstellen. Zo’n moment kan je net die ruimte geven om opgeruimd en fit(ter) de uitdagingen in het dagelijkse leven aan te kunnen.

 

Een massage bij  bandenpijn en bekkenklachten tijdens en na de zwangerschap 

Bij zwangerschap worden de banden en gewrichten door hormonen zachter en weker. Door het toenemende gewicht en de belasting worden krachten op het bekken zwaarder. Tijdens de yoga ‘stralend zwanger en ontspannen bevallen’ leer je die klachten te voorkomen of te verminderen. Tijdens de massage ga je voelen waar de pijn zit door langzame bewegingen te maken en maakt dat je weer ontspannen verder kunt.

 

Waar

Waddinxveen.

 

Kosten

Massage voor ontspanning, tijdens of na de zwangerschap en bij bekkenklachten. 55 minuten € 45

Betalingen uitsluitend contant te voldoen na de behandeling.